Нека си признаем – никой мъж не е съвършен. Ако всички

...
Нека си признаем – никой мъж не е съвършен. Ако всички
Коментари Харесай

Той не е перфектен: Боб Марли за това как трябва да се обича един мъж

Нека си признаем – никой мъж не е идеален. Ако всички бяха, светът щеше да е извънредно скучно място. Нямаше кой да ни провокира, да ни ядосва, и след това единствено с една усмивка още веднъж да ни размеква.  Така че, за какво да се вкопчваш в дребните неща, които те подлудяват, когато си намерила някой, който е опитомил сърцето ти, и който те кара да те боли всякога, когато си надалеч от него.

Ако можем да се придържаме към концепцията, че обичаме половинките си такива, каквито са, с дефекти и всичко останало, тогава ще бъде доста по-лесно да ги обичаме същински, без значение какво е настроението ни или каквото животът реши да ни сервира.

Боб Марли го е споделил по-добре от нас. Представяме ви красивите и мърди думи на музикалната легенда за това по какъв начин една жена би трябвало да обича мъжа до себе си:

" Той не е съвършен. Ти също не си и вие двамата в никакъв случай няма да бъдете съвършени. Но в случай че успее да те накара да се засмееш най-малко един път, кара те да се замислиш два пъти и в случай че си признава, че е човек и прави неточности, хвани се за него и му дай най-хубавото, което можеш. Той няма да цитира лирика, той не мисли за теб във всеки един миг, само че той ще ти даде част от себе си, която знае, че можеш да счупиш. Не го наранявай, не го променяй и не очаквай повече, в сравнение с той може да ти даде. Не анализирай. Усмихвай се, когато той те щастлива, крещи, когато те ядосва, и се остави да ти липсва когато го няма. Обичай мощно, когато любовта я има, тъй като съвършени мъже не съществуват, само че постоянно има един мъж, който е съвършен за теб. "

 г iStock
 Моментът, в който 21 мъже са се чувствали подготвени да кажат „ Обичам те “  Моментът, в който 21 мъже са се чувствали подготвени да кажат „ Обичам те “  Моментът, в който 21 мъже са се чувствали подготвени да кажат „ Обичам те “  Моментът, в който 21 мъже са се чувствали подготвени да кажат „ Обичам те “
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР